I druga tvrtka iz sastava SCT-a u stečaju

Bez autora
Jan 30 2011

Okružni sud u Ljubljani počeo je stečajni postupak u firmi SCT Gem. Sud je zatražio od vjerovnika da svoja potraživanja prijave do 28. travnja, objavljeno je na portalu Agencije za javnopravnu evidenciju i usluge (Ajpes). SCT Gem, koji vodi direktor Miha Zidar, poslije firme SCT Zanati druga je firma kćerka SCT-a koja odlazi u stečaj. Krovna kompanija SCT je od ovoga tjedna u postupku prisilnog poravnanja, a predsjednik njenog upravnog odbora Ivan Zidar od srijede ne može slobodno raspolagati svojim nekretninama i vlasničkim učešćem u kompaniji SCT Holding. Zidar ima 76 posto vlasništva u kompaniji SCT Holding.

I druga tvrtka iz sastava SCT-a u stečajuOkružni sud u Ljubljani počeo je stečajni postupak u firmi SCT Gem.

Sud je zatražio od vjerovnika da svoja potraživanja prijave do 28. travnja, objavljeno je na portalu Agencije za javnopravnu evidenciju i usluge (Ajpes). SCT Gem, koji vodi direktor Miha Zidar, poslije firme SCT Zanati druga je firma kćerka SCT-a koja odlazi u stečaj.

Krovna kompanija SCT je od ovoga tjedna u postupku prisilnog poravnanja, a predsjednik njenog upravnog odbora Ivan Zidar od srijede ne može slobodno raspolagati svojim nekretninama i vlasničkim učešćem u kompaniji SCT Holding. Zidar ima 76 posto vlasništva u kompaniji SCT Holding.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik